Psikolojik Danışman, Aile Danışmanı Büşra Gürkale Şenler

Psikolojik Danışman, Aile Danışmanı Büşra Gürkale Şenler

Bahçeşehir Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden 2019 yılında mezun oldu.
Bursa’da özel bir lisede okul psikolojik danışmanı ve rehber öğretmen olarak iş hayatıma başladı.
Lisans eğitimi esnasında çeşitli kurumlarda staj yaptı.

Uğur Okulları ve Doğa Kolejinde lisans eğitiminin 1. yılından itibaren çeşitli zamanlarda psikolojik danışman ve rehber öğretmen yardımcısı olarak; Doğuş Otomotiv Genel Müdürlük’te İnsan Kaynaklarında İşe Alım süreçlerinde gönüllü ve zorunlu stajlarını yaptı. Nilüfer Belediyesi Bizim Ev kapsamında gönüllü stajıyla devam etti.

Lisans eğitimi sırasında alanda yetkin pek çok akademisyenden ders alma fırsatı oldu; Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Evlilik ve Çift Terapisi, Krize Müdahale ve Travma, Kariyer Danışmanlığı dersleri gibi.

2019 yılında başlamış olduğu Psikodrama eğitimi halen devam etmektedir. 2020 yılında Aile Danışmanlığı sertifikası ile aile danışmanı ünvanını almıştır. Yine 2020 yılında almış olduğu Attentioner eğitimi ile çocukların dikkat seviyesini geliştirmek adına çalışmalar yapmaktadır.

Şu an ise, Mavi Ağaç Psikoloji bünyesinde psikolojik danışman ve aile danışmanı olarak görev almakta; çocuk ve ergen merkezli aile danışmanlığı yanında bireysel görüşmelerine devam etmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir