Psikolog & Psikoterapist Esra Özbey

Esra Özbey 2017 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nin psikoloji bölümünden onur derecesiyle mezun olmuştur.

Bursa Uludağ Üniversitesi’nde deneysel psikoloji yüksek lisans eğitimi görmüş ve kadınlarda ”Yeme Bozuklukları Üzerine Cinsel Rekabet Hipotezi” üzerine bir tez çalışması yürütmüştür.

Psikoloji branşında bir popüler bilim kitabı olarak kaleme almış olduğu Acı Çeken İnsan isimli kitabı Frekans Yayınları’ndan 2022 yılında çıkmıştır.

Kişilik değerlendirme, bağımlılıklar, nörobiyoloji, otistik bozukluk, psikiyatrik bozukluklar vb. konularda Türkiye’deki eğitimlere ve yurtdışından çeşitli üniversitelerin online eğitimlerine katılmış ve sertifikalar almıştır.

2018 yılında Spontan Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde psikolog olarak çalışmaya başlamıştır. Yetişkin ve ergen bireyler için bireysel psikoterapi ile seans görüşmeleri yapmaktadır. Türk Psikologlar Derneği Üyesidir.

Kurucusu olduğu Opa Psikoloji’de ve Maviağaç Psikoloji ve Danışmanlık Merkezi’nde hizmet vermektedir.

Tedavi alanları arasında nevrotik düzeydeki hastalar için anksiyete, depresyon, özgüven eksikliği, obsesif kompülsif bozukluk, panik atak bozukluğu, sosyal fobi, kimlik krizi, psikosomatik bozukluklar, yeme bozukluğu öfke kontrolü vebenzeri rahatsızlıklar yer almaktadır. Psikotik düzeydeki hastalar için ise destekleyici psikoterapi hizmeti vermekte olup, seans sıklığı ve uygulanan terapi yöntemi gibi tedavi planıyla ilgili süreçleri danışanın değerlendirmesi sonrasında kişisel durum ve ihtiyaçlarına göre belirlemektedir.

Bilgi ve Randevu İçin: 0850 474 46 47   –   0552 852 93 16 iletişim numaralarından ulaşabilirsiniz.

Psikolog Esra ÖZBEY
Merhaba Bursa Mavi Ağaç Psikoloji de Danışanlarıma Hizmet sunmaktayım. Randevu talebiniz için iletişim kanallarından bana ulaşabilirsiniz.